21 Haziran 2018 Perşembe

İncebelli Çay Evi

İncebelli ÇAY EVİ, gülen insanların buluşma noktasıdır... Çay, bu topraklarda yaşayan insanların yaşamında olmazsa olmaz bir içecektir. Yurdumuzun Cennet köşelerinden ''Karadeniz'in'' o müthiş yaylalarında yetişen, o yemyeşil yapraklardan başlayıp, içimine kadar sürecek, doyulmaz bir keyfe uzanan harika bir yolculuktur. Çay, kurulacak dostlukların başlangıcı, kurulan arkadaşlıkların sonsuza yolculuğuna eşlik edecek müthiş bir keyif içeceğidir.

incebelli-cayevi

Çay, Türk insanının sohbet, muhabbet aracıdır, Sevgi paylaşımlarında uzun bir yolculuktur. Çay içilecekse eğer, çay cam bardakta güzeldir, İncebelli çay bardağı, Türkiye’mize özel, çaya formunu kazandıran o müthiş rengini görsel olarak size sunmamıza aracılık eden, sizi keyfe hazırlayan muhteşem tasarlanmış bir üründür. İşte bunun içindir ki, İncebelli çay bardağında içilen çaya doyum olmaz. İşte bunun içindir ki, İncebelli çay bardağından içilen çayın keyfinden hiçbir zaman vazgeçilmez... İşte bunun içindir ki '' İncebelli ÇAY EVİ'' sohbetin merkezidir, dostlarınızla keyifli geçecek anlarınız için hazırlanmış, gülen insanların buluşma noktası olan çok özel bir mekandır. Güler yüzlü insanların, mutlu olmak isteyen insanların buluşma noktasıdır. Ana felsefesi para kazanmak değil, dost kazanmak isteyen kişilerce işletilmektedir. İncebelli ÇAY EVİ'nde dostlarınızla buluşup, sevginizi paylaşacak, güncel yaşamınızdaki özel anlarınızda mutluluğu yaşayacaksınız. Ve tabi ki sadece adımız Çay Evi olsa da İncebelli'de Çay'ın yanında değişik tatlardaki kahve keyfiniz ''TÜRK KAHVESİ'' ''NESKAFE'' ve ''BİTKİ ÇAYLARI'' ile çeşitlendirecek, bunların yanında da ''Güzel İzmir’e özgü ''GEVREK'', ''BOYOZ'' ,''KUMRU'', ''BÖREK'' ,''KURABİYE'' çeşitleri ile özel günlerinizde ve ''SABAH KAHVALTILARINDA' sizlere vazgeçemeyeceğiniz tatlarla buluşturacaktır. İncebelli ÇAY EVİ, sevginizi ve mutluluğunuzu dostlarınızla, arkadaşlarınızla ve diğer insanlarla paylaşmaktan sonsuz keyif alacağınız buluşma noktanız olacaktır.

incebellicayeviİncebelli ÇAY EVİ, aynı zamanda sağlıklı yaşam merkezi olarak, sizin ve dostlarınızın sağlığı için ulusal ve uluslararası denenmiş sağlıklı ürünler paylaşımlarıyla sizleri tanıştıracak kullanabileceğiniz bu ürünlerle belki de gelecek yaşamınızda sizi ''SAĞLIKLI ve aynı zamanda ÖZGÜR'2 bir yaşamın kapılarını ardına kadar açacaktır. Sizi ve sevdiklerinizi ÖZGÜR bir yaşam ile tanıştıracak ve hızla yol almanızı sağlayacaktır... İşte bu yüzden ''İncebelli ÇAY EVİ'' gülen insanların buluşma noktasıdır, dostlarınızla keyifli zaman geçirebileceğiniz tek adresiniz olacaktır... Kim nerede olursa olsun, yakınımızda olan ya da İZMİR'e yolu düşen tüm dostlarımız için kapımız ardına kadar açık ''BEKLİYORUZ''. ADRES: 141 sokak no: 73/A Mithatpaşa Çankaya mahallesi Behçet Uz parkı Konak- İZMİR. Not: Bahri Baba'dan kalkan 15 numaralı İnönü Mahallesi otobüsünün son durağı. Behçet UZ parkı ve Çankaya Mahallesi muhtarlığının tam karşısıdır.

Umarız  İncebelli ÇAY EVİ'ni ziyaret etme imkanı bulursunuz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder