27 Haziran 2017 Salı

PITRSBURGHIN gezilecek yerler

Çelik Şehri adıyla da bilinen Pittsburgh, Pennsylvania’nın ikinci büyük şehri ve ünü, artık sınırlarının dışına taşmakta. Tabi ki rehberiniz olmadan şehrin tadını çıkarmak zor. Ama endişelenmeyin; ziyaret edilecek yerleri, yemek yiyebileceğiniz en iyi mekanları sizler için derledik. İşte Pittsburgh’ta gezilecek yerler.
Pittsburgh’a uçakla geldiyseniz, şehre giderken Fort Pitt Tüneli’nden geçeceksiniz demektir. Gözlerinizi telefonunuzdan bir dakikalığına ayırın ve sizleri karşılayacak olan muhteşem manzaraya karşı hazırlıklı olun; bu manzara şehrin kırk yıllık sakinlerini bile her seferinde büyülemeyi başarıyor.
Kalabileceğiniz oteller içinde East Liberty’deki Ace Hotel’i veya Hotel Indigo’yu tavsiye ederiz. Karnınız açsa South Highland Avenue’den geçip Dinette, Muddy Waters veya The Livermore’a uğramanızı tavsiye ederiz.
Pittsburgh’te farklı damak tatlarına hitap edecek onlarca restoran var. Bunların arasında mutlaka gitmenizi tavsiye ettiğimiz yerler; Akdeniz mutfağı ile ünlü ödüllü Cure, klasik Amerikan mutfağı için The Vandal ve İspanyol yemekleri içinse Morcilla.
http://www.eniyiyerler.com/mekanlar/pitrsburghin-gezilecek-yerler/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder