27 Haziran 2017 Salı

Madrid Gezilecek yerler

İspanya’nın başkenti ve en büyük şehri olan Madrid, zengin tarihi, muhteşem mimarisi ve hareketli gece hayatı ile tatil severlerin uğrak yerlerinden. Sabahın ilk ışıklarına kadar şehirde kaybolabilir, tapas yiyip sangria içebilirsiniz. İşte Madrid Gezilecek Yerler ;
Madrid’de her bütçeye uygun kalacak yer bulmak mümkün. Hostel fiyatları gece başı 12-25 EUR arasında değişmekte. Kalabileceğiniz en iyi hosteller’den biri olarak The Hat Hostel’i tavsiye ederiz. Hesaplı otel isteyenler ise gecelik 40 ila 100 EUR arası değişen fiyatlarda oteller bulabilirler. Kalacak yerlerin fiyatı, şehir meydanına olan yakınlığına göre farklılık göstermekte.
Madrid Gezilecek Yerler yazımızda Madrid’de yapılacak onlarca aktivite ve gidilecek yüzlerce mekanları anlatmaya çalıştık. Müze severler için bu şehir bir cennet; müzelerin çoğu belirli günler ve saatlerde ücretsiz. En iyi müzelerden biri olarak Prado Müzesini tavsiye ederiz. Burası Goya, Raphael ve Bosh gibi Avrupa’nın önde gelen sanatçılarının eserlerinin sergilendiği dünyanın en büyük sanat galerilerinden biri. Gidebileceğiniz başka bir müze olarak ise, ziyaretçilerine İspanya’nın tarihini canlı parçalarla sunan ve yalnızca İspanya’dan değil, antik Mısır ve Mezopotamya’dan da eserler içeren muazzam bir arkeolojik kalıntı koleksiyonuna ev sahipliği yapan Ulusal Arkeoloji Müzesi’ni öneriyoruz.
http://www.eniyiyerler.com/mekanlar/madrid-gezilecek-yerler/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder