13 Mayıs 2017 Cumartesi

Türkiye’deki en iyi kamp yerleri

Kamp yapmaya karar verdiyseniz sıra geldi kamp yapacağınız yeri bulmak. Türkiye’nin bir çok bölgesinde kamp alanı bulunmaktadır ve bu konuda deneyiminiz yoksa bunların arasından seçim yapmak zor olabilir.
En iyi kamp yerini bulabilmek için Türkiye’deki en iyi kamp yerleri yazımızı dikkatlice okuyunuz.
Yazımızı okumaya başlamadan önce “Kamp Yeri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler” yazımıza göz atmanızı tavsiye ederiz, bu yazımızda kamp yeri seçmeden önce bilmeniz gereken bir kaç ip ucu bulunmaktadır.

Fethiye Ölüdeniz Sugar Beach Kamp Alanı

Fethiye doğal zenginlikleri ile Türkiye’nin en iyi tatil bölgelerinden birisidir. Yaz sezonunda yerli ve yabanı türistlerin akın ettiği bu bölgede otel pansiyon fiyatları oldukça yüksektir. Özellikle İngiliz turistlerin ilgi gösterdiği Fethiye bulunan Ölüdeniz çok nadir rastlanan doğal bir güzelliktir.
Fethiye Ölüdeniz’i daha önce ziyaret etme imkanı bulamadıysanız Sugar Beach kampı sizin için iyi bir tercih olabilir. Hem gece hayatı hemde doğal kamp yaşamını bir arada yaşayabilirsiniz.
Ancak Sugar Beach Kampı daha çok yabancı turistlere odaklı bir kamp alanıdır bu yüzden fiyatlar Türkiye’deki diğer kmap yerlerine göre yüksektir.
İçerisinde ağaç evlerin de bulunduğu bu kamp alanında internet, şezlong, kahvaltı gibi hizmetler de fiyata dahildir.
Bir gecelik ağaç evlerde konaklamanız çevrede bulacağınız otel ücretlerine çok yakındır. Bütçeniz var ise Fethiye, Ölüdeniz Sugar Beach Kamp Alanı tavsiye ederiz.
Kamp alanını ziyaret ettiyseniz, Türkiye’deki en iyi kamp yerleri yazımızın yorumlar kısmına yorumlarınızı yazmayı unutmayınız !

Yedigöller Milli Parkı

Türkiye’deki en iyi kamp yerleri listemizin ikinci sırasında Yedigöller Milli Parkı bulunuyor.
Yedigöllere daha önce gitmediyseniz kamp için tercih etmeniz gereken yer kesinlikle burasıdır.İnanızmaz bir doğal güzellikle karşılaşacaksınız.
İrili ufaklı bir çok göletin yeşil ile buluştuğu Yedigöller Milli Parkı size çok farklı bir deneyim kazandıracak.
Kamp yapmayı düşünenler için bir uyarıda bulunmam gerekiyor; Yedigöller Millil Parkı yerleşim alanlarından epey uzak ve içerisinde bakkal yada yemek yiğebileceğniz bir
yer bulamayacaksınız. Bu yüzden parka gitmeden çok hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ayrıca yangın gibi felaketlere sebep vermemek için açık alandan ateş yakılması yasaklanmıştır fakat taştan yapılmış özel ateş yakma alanlarında yemek yapabilirsiniz.
Bu kadar hazırlığa değer mi ? derseniz. Yedigöller Milli Parkı kesinlikle görülmesi ve en azından bir kaç gün kamp yapılması gereken eşsiz bir bölgedir bu yüzden Türkiye’deki en iyi kamp yerleri listemizde yer almaktadır.

Balıkesir Kirazlı Manastırı

Türkiye’deki en iyi kamp yerleri listemizde bulunan Kirazlı Manastırı daha çok profesyonel kampçılar için ideal bir yerdir. Bunun en büyük sebebi diğer kamp alanlarındaki gibibir işletme yoktur. Yani tam hazırlıklı gitmeniz gerekiyor, çadır, mangal, uyku tulumları gibi tüm ekipmanlara sahip olmalısınız.
Balıkesir Kirazlı Manastırına 5-10 kilometre uzaklıkta pek çok yerel işletmesi olan kamp alanı bulunuyor, eğer kamp konusunda kendinize güvenmiyorsanız yakın bölgedeki kamp alanlarında kalabilir ve günü birlik de olsa  Balıkesir Kirazlı Manastırını ziyaret edebilirsiniz.

Kamp alanlarını ziyaret ettikten sonra Türkiye’deki en iyi kamp yerleri yazımızın yorumlar kısmına yorumlarınızı yazmayı unutmayınız
http://www.eniyiyerler.com/turkiyedeki-en-iyi-kamp-yerleri/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder