13 Mayıs 2017 Cumartesi

Antalya’daki en iyi kamp yerleri

Kamp yapmayı planlıyorsanız  “Antalya’daki en iyi kamp yerleri” yazımız sizlere en iyi yeri bulmanız için önemli ip uçları verecektir. Hem doğa güzelliği hem de yapılacak aktivite zenginliği ile meşhur olan ilimizde bulunan en iyi kamp yerlerini elimizden geldiğince anlattık. Antalya’da kamp yaptıktan sonra değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
Antalya’daki en iyi kamp yerlerini anlatmadan önce sizlere kamp yeri seçimi için bir kaç genel bilgi paylaşmak isterim. Çok iyi bir kamp yeri bulsanız bile, önceden düşünmediğiniz ayrıntılar kötü bir kamp deneyimi yaşamanıza neden olabilir. Kamp hazırlıkları uzun ve yorucu olduğu için her zaman kamp yerini değiştirme imkanınız olmayacaktır, bu yüzden Antalyada’ki kamp yerlerini araştırmadan önce Kamp Yeri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler” yazımıza göz atmanızı öneririz.

Şimdi gelelim Antalya’daki en iyi kamp yerlerine;

Sundance Kamping kamp alanı

Tekirova ilçesinde yer Sudance Kamping huzurlu ve dinlendirici olmasıyla bilinir, özellikle Haziran, Ağustos aylarında bir çok kamp severe ev sahipliği yapar.
Denize 800 metre uzaktıkta bulunan Sudance Kamping yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistlerin de ilgisini çekmektedir. Doğal güzelliklerin yanı sıra kamp alanına yakın bölgelerde bir çok tarihi güzellikler de mevcuttur.
Kamp alanı etrafında yürüyüş için elverişli alanlar bulunmaktadır ayrıca ata binmek gibi aktivite imkanları bulunmaktadır. Bu yüzden Antalyada’ki en iyi kamp yerleri listemizin birinci sırasındadır.

İncekum Orman Kampı

Antalya’daki en iyi kamp yerleri listemizin ikinci sırasında İncekum orman kampı yer almaktadır. İncekum orman kampı Antalya’ya çok yakın bir bölgede bulunmaktadır. Orman içerisinde kamp yapmak istiyorsanız İncekum Orman Kampı seçebileceğiniz en iyi kamp yeridir. İsminden de anlayacağınız gibi kendinizi  masmavi denizin yanında bulunan kamp yeri, size doğa ile baş başa bir kamp imkanı sunmaktadır.

Olympos kamp alanı

Daha çok üniversite öğrencilerin terici olan Olympos kamp alanı denize çok yakın bir mesefede bulunmaktadır. Yakınında bulunan sahil, Antaya’nın en iyi plajlarından biridir.
Eğer sessizliği bir kenera bırakıp eğlenceli bir kamp deneyimi yapmak istiyorsanız Olympos kamp alanını düşünebilirsiniz. Antalya’daki en iyi kamp yerleri listesinde olmasının en büyük nedeni yeşil ile mavinin birlikte olmasıdır. Olympos kamp alanı özetle gelen kesimin genelde üniversite öğrencisi ve yaşı kaç olursa hem 18-20 hissedenlerle doludur ve çok eğlencelidir

Adrasan kap alanı

Sessiz sakin ve cennete benzeyen bir kamp alanı arıyorsanız Adrasan kamp alanı sizin için ideal bir yer olabilir.
Bol oksijenli bir bölgeden bulunan bu kamp yerinde kendizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Birbirinden güzel koyların hemen yanında bulunur, hem kamp alanındaki sessizliğin tadını çıkartıp hemde gündüz koyların masmavi sularında vakit geçirebilirsiniz. Adrasan kap alanı bu güzel koyların yanında olduğu için Antalya’daki en iyi kamp yerleri listemizde yer almaktadır.

Kaş Camping

Antalya’daki en iyi kamp yerleri listemizin sonuna geldik, eğer Antalya Kaş’a hiç gitmediyseniz Kaş Camping sizin için iyi bir fırsat oalcaktır. Bu kamp alanından Kaş merkeze yürüyerek gidebilirsiniz, gündüzleri kampın tadını çıkartıp geçerli de Kaş merkezde eğlenebilirsiniz. Denize de çok yakın bir mesefede bulunan Kaş camping temiz olmasıyla da bilinir. Eğer araba yada motor ile gidiyorsanız Kaş campingi tercih ediniz. Havaalanına 150 kilometreden daha fazla bir uzaktaktadır. Muhteşem yeşil manzara ve deniz ile iyi bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz.

http://www.eniyiyerler.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder